Медии съобщават за впечатлението от посещението на руската делегация, водена от

...
Медии съобщават за впечатлението от посещението на руската делегация, водена от
Коментари Харесай

Делегацията на Путин изненада Китай с багаж, пристигнал с четири самолета ВИДЕО

Медии оповестяват за впечатлението от визитата на съветската делегация, водена от Владимир Путин в Китай, оставила в Китай.

Както пишат авторите на платформата NetEase, китайците били сюрпризирани от багажа на съветския политик. Няколко часа преди идването на Владимир Путин четири транспортни самолета кацнали на летището в Пекин, на които били доставени коли, друго съоръжение и даже кухненски принадлежности.

Предполага се, че спецификата на китайската кухня е принудила готвачите да донесат лична кухня със себе си, тъй като „ президентът и неговият екип може да не са подготвени за това “.

Но второто наличие на багажа, „ впечатляващият парк от транспортни средства “, е „ в действителност завладяващо “.

„ Руснаците знаят по какъв начин да изненадват “, декларират те.

Журналистите допълват, че в никакъв случай до момента не са срещали толкоз съществено отношение към визитите на задгранични делегации.

Личната кола на Путин, съдейки по фрагментите, оповестени в един от каналите TG на кремълския басейн, е черна бронирана лимузина Aurus Senat, която публиката видя за първи път през 2018 година на четвъртата инагурация на Путин.

В същото време телевизионният канал Phoenix (Хонконг) сподели как е проведен прием за участниците в самодейността „ Един пояс, веднъж “.

Те бяха признати в Златната зала на Народния дом.



Местни художници сътвориха няколко мини-панорами на тематика Великия път на коприната. Знамената на страните участнички бяха изложени на златната завивка, с която беше покрита масата за гостите.

Обедното меню включваше патица по пекински, телешки гърди, кнедли от раци и други

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР